Artikler

De små dyr i dit hus

admin

Hvis du ikke vidste det, vil du sikkert heller ikke vide det, men der findes alverdens forskellige dyr og småkravl i dit hus. Ja, indvendigt i din stue og mange andre steder. Men de fleste har faktisk gavnlig effekt, og de fleste lægger du heldigvis aldrig mærke til. De er der bare, og sørger for at gøre det, de nu skal gøre. Læs mere om de store edderkopper, vi kan opleve trænge ind i hjemmet, selvom de ikke nødvendigvis er ønskede.

Nogle dyr er ganske nyttige at have i dit hjem, og andre er blot et godt tegn på, at dit indeklima er helt, som det skal være. Så selvom nogle dyr ikke er ønskede, kan de være tegn på- eller have en masse gode effekter. Det kan du huske på, næste gang du støder på diverse dyr i dit hjem.

Sølvfisk er et godt tegn

Hvad er en sølvfisk? Det er et lille dyr, du garanteret har set på især dit badeværelse før. Mange kan blive lidt desperate efter at få dem væk, for det er de færreste, der har lyst til at have små dyr kravlende på deres badeværelse – eller nogle steder overhovedet. De små dyr er typisk tegn på, at du har en sund temperatur og er godt klima i dit hus. Så selvom det kan virke forkert, skal du i stedet glæde dig over, at de dukker op en gang i mellem.

De små edderkopper rundt omkring

Ja, edderkopper er noget, de færreste kan lide. Men edderkopper er nyttedyr, og uden edderkopper ville du opleve, at du havde langt flere små insekter og myg – og det ville du bestemt ikke ønske.

Når du derfor støder på de små edderkopper, kan du med fordel lade dem være. De holder sig typisk inden for deres eget lille område, hvis ikke du generer dem, og så vil du have en smarte insekt- og myggefanger.