Artikler

Døjer du med problemer i ryggen? Prøv shapewear!

admin

Døjer du med problemer i ryggen? Prøv shapewear!

Hvis du lider af rygproblemer, så ved du, hvor meget smerte det kan volde dig. Du vil måske ikke indrømme det, men din ryg påvirkes af alt, hvad du gør. Selv noget så simpelt som at sidde ned kan være en kamp, hvis din ryg er i dårlig form. Det er derfor, at shapewear kan være et alternativ for dig, så du kommer til at sidde mere oprejst og får støtte i ryggen hele dagen, imens du er til fest eller på arbejde. Læs mere om fordelene ved at bruge shapewear til ryggen herunder.

 

Hvorfor bruge shapewear til ryggen?

Shapewear er en type tøj, der er designet til at hjælpe med at forbedre din kropsform. Det kan bæres for at hjælpe med at slanke din talje, dine hofter og lår. Shapewear kan også være med til at løfte din bagdel og dine bryster. Shapewear kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder Lycra, spandex, nylon og polyester. Shapewear fås i mange forskellige modeller, bl.a. i form af heldragter, strømpebukser, shapewear-shorts eller shapewear trusser. Det kan være med til at give dig god støtte i ryggen, så du ikke får problemer eller smerter i løbet af dagen. Foruden at give god støtte i ryggen, så kan det også give dig støtte ved barmen. Ofte får man også ondt i ryggen af en for stor barm. Derfor kan du med dit shapewear opnå mere komfort og smertefrie dage på arbejdet eller på studiet. 

 

Hvor kan du købe det?

Du kan finde shapewear i stormagasiner og lingeriforretninger. Hvis du derimod skal have noget, der kan gå aktivt ind og lindrer smerterne i din ryg, så skal du nok forbi din egen læge. Måske du kan blive henvist til en fysioterapeut eller ergoterapeut, der kan anbefale et bestemt mærke til dig. Det kan være med til at hjælpe dig med din kropsform, så du sidder mere oprejst, når du arbejder eller går rundt. Shapewear kan også købes online hos en række forskellige forhandlere. Shapewear fås typisk i størrelserne S-3XL, så der er noget til alle slags kropstyper.