Artikler

Elektriker Roskilde Døgnvagt – P. B. Nordic El-Service 51939300

admin

Elektriker Døgnvagt Roskilde | P. B. Nordic El-service

Oplever du strømsvigt? Har du brug for en akut elektriker i Roskilde? Hos P. B. Nordic El-service tilbyder vi hurtig døgnvagt til konkurrencedygtige priser. Vores professionelle elektrikere er klar til at hjælpe dig med alle elektriske problemer i Roskilde, Solrød Strand, Tune, Greve, Gadstrup, Lejre, Karlskunde, Ølstykke og Viby Sjælland.

Vores Tjenester

Vi håndterer en bred vifte af elektriske nødsituationer, herunder:

  • Strømsvigt og strømafbrydelser: Hvis du står uden lys på grund af en strømafbrydelse, kan vi hjælpe. Find mere information om vores strømsvigt løsninger.
  • Køleskab der ikke virker: Har dit køleskab stoppet med at fungere på grund af en strømafbrydelse? Vi kan ordne det hurtigt. Læs mere om vores hjælp til køleskab problemer.
  • Sikring sprunget: Hvis sikringen er sprunget på vejen på grund af en biloplader, tilbyder vi reparation. Find ud af mere om vores sikrings reparationer.
  • HPFI udskiftning: Har du problemer med din HPFI-afbryder, der ikke vil genindkoble? Vi tilbyder udskiftning og reparation. Se vores HPFI udskiftning service.
  • Boret ind i et kabel: Hvis du ved et uheld har boret ind i et kabel, vil vi sørge for sikker reparation. Læs om vores reparation af kabelskader.
  • Løs leder i tavle: Vi kan identificere og rette en løs leder i din el-tavle. Find information om fejlfinding og reparation af el-tavle.
  • Kortslutning i el-installationen: Vi diagnosticerer og udbedrer kortslutninger i din el-installation. Få hjælp med kortslutning og fejlfinding.
  • Fejlfinding: Har du problemer med vand i stikkontakter udenfor, eller knister der kommer fra din stikkontakt? Vi udfører grundig fejlfinding og reparation. Læs om vores fejlfindingstjenester.

Priser og Aftaler

Hos P. B. Nordic El-service tilbyder vi døgnvagt til en pris af 850 kr. Vores el-arbejde koster 595 kr. Vi stræber efter at være fremme inden for en time, så du hurtigt kan få løst dine elektriske problemer. Find vores priser og tjenester her.

Rammeaftale for Andelsboligforeninger

Bor du i en andelsboligforening? Der er mulighed for at indgå en rammeaftale med os, så I kan få hjælp til alle elektriske opgaver til fordelagtige priser. Kontakt os for at høre mere om rammeaftaler.

Kontakt Os

Hvis du har brug for en akut elektriker i Roskilde, kan du finde os på P. B. Nordic El-service. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Tag fat i os i dag, og få din elektriske nødsituation løst hurtigt og effektivt!