Artikler

Hvad er nyt med Jordan 1’erne?

admin
Med hensyn til design var Air Jordan 1 Retro High OG en ubesværet sag. En af de mest populære farvevarianter af Air Jordan 1 var den originale, og den høje version var en dejlig afveksling fra den lave version. Med introduktionen af Air Jordan 1 High OG er det kun rimeligt, at Air Jordan 1 Retro High OG dukker op igen. Førstnævnte bragte den originale Black Toe tilbage, mens sidstnævnte bragte den high-top version af Air Tiger tilbage. Hvad er det næste for Air Jordan 1? Lad os tage et kig på, hvad der er nyt med Jordan 1’erne.

Hvad er nyt med Jordan 1’erne?

Efter udgivelsen af Air Jordan 1 High OG er det kun passende, at folk begynder at spekulere på, hvad der er det næste for Air Jordan 1. Der er masser af farver, der ville se godt ud på Air Jordan 1 Retro High OG, men der er nogle, der skiller sig mere ud end andre. Vi har samlet en liste over nye-til-gamle colorways (og gamle-til-nye), som vi mener bør udkomme snart. 1. Den originale hvid og rød parret med sort og rød – dette er et klassisk look, som vi er sikre på, at alle retrohoveder vil elske, såvel som dem, der lige er ved at lære sneaker-kulturen at kende. 2. Den originale hvide og blå parret med marineblå og kongeblå – endnu et klassisk look, der ville være en god tilføjelse til dem, der ønsker noget andet end en helt hvid high top at have på i hverdagen. 3. “Chicago” colorway udført i low top form – selvom denne blev udgivet for et stykke tid siden, er det stadig en af vores yndlingsfarver af Air Jordan 1 og bør bringes tilbage i begge former. 4. Sort tå med metalliske sølvaccenter – dette er en af vores favoritter fra Air Jordan 1 Retro High OG, så hvorfor ikke lave den til en low top? 5. “Black Cat” colorway lavet i low top form – ligesom Nike udgav to forskellige versioner af deres populære “Black Cat” colorway (low top og

Air Jordan 1 High OG vender tilbage

En af de mest ventede dråber i 2018 er Air Jordan 1 High OG. Skoen vil være tilgængelig i to originale farvevarianter: Black Toe og Royal Blue. Air Jordan 1 Retro High OG vender tilbage den 16. februar. Skoen har et high-top snit, der blev gjort berømt af Air Jordan 1, men med signaturen Nike Air på hælen. Der er to colorways, der kommer ud i år: Black Toe og Royal Blue. Dette er en fantastisk mulighed for at bære en af Michaels yndlingssko uden at betale en ublu pris.
Air Jordan 1 Retro High OG udgivelsesdato
Ifølge Nike er udgivelsesdatoen for Air Jordan 1 Retro High OG den 15. december. Skoen vil være i butikkerne den dag, men de er tilgængelige nu, hvis du har råd til dem.

Air Jordan 1 har et par interessante udgivelser

Air Jordan 1 er en af de mest populære modeller fra Nike og Jordan, og der kommer hele tiden nye udgivelser til. Med hensyn til design var Air Jordan 1 Retro High OG en no-brainer. En af de mest populære colorways af Air Jordan 1 var den originale, og den høje version var en dejlig afveksling fra den lave version. Med introduktionen af Air Jordan 1 High OG er det kun passende, at Air Jordan 1 Retro High OG genopstår. Førstnævnte bragte den originale Black Toe tilbage, mens sidstnævnte bragte den høje version af Air Tiger tilbage. Hvad er det næste for Air Jordan 1? Lad os tage et kig på, hvad der er nyt med Jordan 1’erne!

Nederste linje

I årenes løb har Air Jordan 1 været en af Jordan-branchens mest populære sko. Air Jordan 1 har været en ikonisk sko for mange, fra lav til højder. Og med nye colorways på vej og flere på vej, er det let at se, hvor meget af en hæftning disse sko er blevet i sneaker-kulturen. Så hvad er det næste med Jordan 1’erne?