Artikler

Mange i Skive har investeret i Ethereum

admin

For nogle er kryptovalutaer gaven der bliver ved med at give – mens det for andre har betydet, at de har mistet deres penge. Mange personer i Skive har dog investeret i kryptovalutaen Ether, som kører på Ethereum-netværket. Når man handler denne, så har den koden ETH, og denne skal ikke forveksles med ETC, som er Ether Classic.

Hvad er Ethereum?

Ønsker man at købe Ethereum, så ønsker man egentlig at købe valutaen Ether, som kører på Ethereum. Det er meget forvirrende, og hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så klik her for at købe det. På den hjemmeside vil du kunne følge en trin-for-trin guide til køb af Ether. Der er nemlig nogle ting, man skal være opmærksom på, når man bor her i landet.

For at vende tilbage til spørgsmålet om hvad Ethereum er, så er dette en blockchain ligesom Bitcoin. Der er dog store teknologiske forskelle på de to, og deres anvendelsesformål kan være de samme eller helt forskellige. Grundlæggeren af Ethereum siger dog, at Ethereum og Bitcoin ikke er direkte konkurrenter – de understøtter hinanden og arbejder sammen om det samme mål.

Ethereum er teknisk bedre end Bitcoin, fordi der kan køres smart contracts og så meget andet på det netværk. Der er muligt at lave tokens ovenpå Ethereum, som gør det muligt at skabe en række forskellige kryptovalutaer meget hurtigt uden at de skal have deres egen infrastruktur. Kigger man på markedet, så er markedsværdien af disse såkaldte tokens i milliardklassen. Ethereum er derfor lige så spændende som Bitcoin – hvis ikke endnu mere sændende i dag.

Du kan vælge at investere i Ether (valuta). Bemærk dog at der er en risiko forbundet med denne form for investering.

 

Der forefindes ikke en specifik statistik, der siger, at mange i Skive har gjort dette. Udgangspunktet har været, at der er mange i Danmark, hvorfor der også må være mange i Skive. Der bliver af denne grund ikke nævnt et tal, men ordet “mange”.