Artikler

Mangler du gave ideer til december ?

admin

December er den måned vi køber flester gaver i, men det er ikke altid lige let!

Når det kommer til december, så går gave ræset igen igang. Det er ganske enkelt den måned hvor vi køber flest gaver til vores kære. For nogen er det sjovt og nemt, for andre er det bare træls. Det kan også være svært år efter at finde på noget kreativt til din partner.

Mænd har det med at ønske sig store ting. Det er bare ikke helt så nemt at smide en speedbåd, alufælge eller nyt 80″ tommer tv under træet. Desuden koster det en formue. Kvinder har lidt mere moderate ønsker, der er dog faldgruber. Det har bare ikke helt den ønskede effekt at købe frækt lingeri hvis det er 2 numre for stort eller småt.

Hvad kan du købe ?

Mænd har det med ikke at ønske sig så meget. Der er dog altid tilbehør til hobby og sport man kan vælge. Dertil kommer at de fleste mænd er gadget freaks. På den konto kan du altid finde en masse små sjove ting. En flaske af deres ynglings spiritus er også en favorit. 

Kvinder har som sådan normalt altid en lang liste klar. De fleste har i hvert fald. Det gør sagen lidt nemmere. Der er typisk altid et par bestemte sko, en kjole eller andet i den retning de ønsker sig. Noget der også er godt at overraske med er deres ynglings parfume. Den finder du altid forrest på badeværelset. Oplevelser i form af gavekort er også en god gave. En tur til kosmetolog eller i spa elsker de fleste kvinder. 

Når det så kommer til jer som par kan i også begave jer selv. Noget der har været utrolig populær de seneste år er en julekalender for voksne. Spækket med sexlegetøj og lingeri, gør den jeres december noget sjovere. Her er der hver dag en ny overraskelse der giver anledning til at pudse sexlivet lidt op. December bliver bare aldrig det samme igen.