Artikler

Sådan kan du få Office-pakken billigt eller gratis

admin

Det er de færreste der ikke bruge Office-pakken til daglig eller i det mindste et par gange om ugen. Det er et fantastisk stykke software, som Microsoft har udviklet, og som de bliver ved med at videreudvikle på. Det er dog et problem for mange, at det er relativt dyrt – selv om pengene hurtigt er tjent hjem igen på grund af de funktioner, man kan få ved at købe Office-pakken.

For nogle år siden var det muligt at købe Office licensnøgler til et fair beløb. Her skulle man kun købe produktet en enkelt gang, og så havde man det for evigt. I dag vil de dog gerne have, at man køber et abonnement til det. Bevares, man får alle mulige ekstra ting med i købet, men dem har man jo egentlig ikke brug for. Det er i hvert fald ikke derfor at man køber abonnementet i de fleste tilfælde.

Gratis? Kan man det?

Ja, det er faktisk muligt at få Office-pakken gratis. Der er dog visse krav, du skal opfylde. For at få Office-pakken gratis, så skal du være studerende et sted, hvor de anvender Microsoft til det hele. Skal du logge på noget der ligner Outlook (det gamle Hotmail), når du logger ind på din skole-konto, så har du med stor sandsynlighed allerede adgang til Office gratis på grund af din uddannelse. Er du i tvivl så prøv at downloade Office og logge ind med din skolekonto. Tjek dog om det er i overensstemmelse med deres betingelser at anvende din skolekonto på den måde.

Billig Office-pakke

Er du så heldig (eller uheldig) at du ikke længere er under uddannelse, så er det heldigvis stadigvæk muligt at købe de gamle licensnøgler meget billigere end abonnementet på den officielle hjemmeside. Besøg https://licenses.dk/office/ hvor de har lavet en oversigt over de gamle pakker og hvordan man kan få fingrene i en billig Office licensnøgle fra nogle af de tidligere versioner.