Artikler

Skal du have nye fliser i indkørslen?

admin

Står du overfor et projekt, hvor du skal have skiftet fliser i indkørslen? Så vil det ikke blot blive flottere, men det vil også blive mere stabilt, og huset vil stige i værdi. Der kan være mange årsager til, at du ønsker at få fliserne skiftet. Det kan være, at de gamle ligger ujævnt, de er uens i farverne, nogen af knækkede, eller så ønsker i at udvide flisebelægningen, eller måske gøre den mindre. Det vil altid se sig godt ud, at få lagt nye fliser, uanset om det er til et nyt eller gammelt hus.

Sådan kommer du igang

Det er som sagte et stort projekt, og det er ikke noget der kan gøres på én dag, medmindre i samler et helt hold. Det vil være oplagt at få hjælp til at fjerne de gamle fliser, for det er nemlig det første der skal gøres.

Tøm indkørslen

Hele indkørslen skal tømmes for alt, så du kan gå direkte videre til næste step.

Gamle fliser skal tages op

For nu skal de gamle fliser tages op, og hvor skal man gøre af dem? Enten kan man lægge dem op i en trailer, og køre den på genbrugspladsen, men det vil tage mange ture. Derfor vil det ideelle være, at leje en container. Så vil man kunne smide de gamle fliser direkte op i containeren. Prisen på leje af container, kommer an på, hvor stor containeren skal være, og hvor den skal placeres henne i landet.

Afret, og nye fliser skal lægges

Det sidste skridt, som også tages længst tid er, at der skal lægges afretning og stabilgrus, så det hele bliver præcis og lige. Herefter lægges de nye fliser, og sådan fortsættes, indtil hele indkørslen er belagt med nye sten. Sidst skal man feje med sand oven på fliserne, så det kan lægge sig imellem fliserne.