Artikler

Skal min revisor være fra Skive? Ikke nødvendigvis

admin

Hvis din virksomhed befinder sig i Skive, så kunne du måske tænke, at du havde brug for en revisor fra Skive, men dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Vi kommer til at forklare dig hvorfor. Det er vigtigt at bemærke, at de pointer vi kommer med i denne artikel ikke nødvendigvis gør sig gældende for din virksomhed og dig – du kan sagtens finde dig en revisor i Skive her.

I disse tilfælde er en online revisor (måske) bedst

Der findes selvfølgelig virksomheder i Skive, hvor lokalt kendskab er vigtigt for revisoren, men det er nok de færreste. I dag er mange virksomheder beskæftiget med vidensproduktion, og de har kunder i hele landet og måske også i udlandet. Det er derfor ikke nødvendigt at have en revisor i samme by som man driver virksomhed i. Den største fordel er nok, at du har mange flere revisorer at vælge imellem, hvis du ikke søger så snævert som Skive. En anden meget vigtig fordel er også, at du har muligheden for at spare rigtig mange penge ved at vælge nogle af de online innovative revisorer. Der findes så mange forskellige online tjenester i landet, som kan hjælpe dig.

Måske har du ikke engang brug for en revisor, fordi du ikke har revisionspligt. I disse tilfælde kan du gøre alt selv eller lade en bogholder hjælpe dig med bogføringen.

Eksempler på undtagelser

Hvis du ønsker at lære at gøre tingene selv, så kan det være fordelagtigt at finde en lokal revisor, som kan vise dig, hvordan du gør. Hvis du ikke kan lide at snakke med en revisor over telefonen eller Teams, så er en lokal revisor nok bedst. Nogle mennesker foretrækker også, at man kan mødes fysisk og snakke om tingene over en kop kaffe. Dette koster ekstra, men hvis man er villig til at betale for det, så er det jo ikke noget problem. Der er mange overvejelser, og vi håber, at vi har hjulpet dig på rette vej.