Artikler

Slip festen løs med live musik

admin

Skal du holde en større fest, er det en god idé at overveje, om ikke der skulle være god live musik. Live musik er naturligvis et af de punkter, der lægger til plussiden på et budget, når festen planlægges, men omvendt er det også en af de ting, der kan gøre den største forskel.

Er du i tvivl om, hvordan du skal finde live musik til din fest? Så læs med her.

Vælg den rette type band

Når du skal vælge din musik, skal det naturligvis være inden for det tema, som passer til din fest. Holder du et meget klassisk bryllup, hvor der er lagt vægt på romantik, er en DJ med lysshow nok ikke det ideelle valg. Omvendt vil en ’intimkoncert’ også bare føles malplaceret til en stor fest i ikke intime lokaler.

Afstem derfor dine forventninger, så du få den rette type kunstner. Husk dog, at det også er muligt at planlægge med flere typer musik. F.eks. kan du sagtens bruge et almindeligt anlæg til at spille lette baggrundstoner under spisningen, inden et live band så går på senere, når festen skal sparkes i gang. Her kan du lettere finde musik med lidt gang i, som f.eks. Tennis Band, der kan spille en bred vifte af populært musik fra forskellige årtier. Det gør det nemt at matche gæsternes humør og ramme de gode evergreens, der får folk ud på dansegulvet.

Få hjælp af et bookingbureau

Hvis du synes, det er svært at finde musik til festen, så drop de mange timer på at træffe en beslutning og kontakt i stedet et professionelt bookingbureau, der kan vejlede. Et sådant bureau har adgang til store kartoteker med massevis af kunstnere. Det betyder, at de nemt kan hjælpe dig med at finde et rigtig godt match til netop den type fest som du gerne vil holde. På den måde rammer du rigtigt i forhold til din musik og kan skabe den rette stemning for dig og dine gæster.