Artikler

Det skal du overveje, hvis du skal arrangere et babyshower

admin

Det skal du overveje, hvis du skal arrangere et babyshower

 

Et babyshower er en helt igennem fantastisk ting, og en dejlig måde at vise en veninde, at man elsker hende. Men hvordan holder man et godt babyshower? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, så du er klar, hvis det er dig der skal stå for det.

 

Få styr på forarbejdet først

Som med andre store begivenheder, så er det en god idé at få styr på forarbejdet først. Med forarbejdet mener vi, at man skal finde en lokation til festen, man skal undersøge datoer der kan passe, og man skal forberede en gæsteliste, så man kan invitere folk.

 

Når man har udarbejdet en gæsteliste, har dato og lokation, så er det en god idé at invitere folk så tidligt som muligt. Ved at invitere folk tidligt, så vil man nemmere kunne få folk til at smide det i kalenderen, uden de har sagt ja til alt muligt andet.

 

Efter man har sendt invitationer ud, så er det en god idé at tænker over, hvem man kan uddelegere nogle opgaver til, så man ikke står med det hele.

 

Til festen

Til festen skal der gerne vare klargjort lidt forskelligt. Vi synes, at man skal ofre nogle penge på noget babyshower pynt, så man kan gøre det til en helt unik oplevelse at komme til. Derudover skal der gerne arrangeres hvis der skal laves noget mad, eller hvis der skal bestilles mad udefra.

 

Udover mad og pynt, så er det en god idé at overveje om man skal arrangere nogle aktiviteter, det kan eksempelvis være en kahoot, eller måske et spil der hedder ”gæt en baby”. Spillet gæt en baby er et spil, hvor alle der kommer skal tage et billede med af dem selv som baby, og så skal den kommende mor gætte hvem der er hvad.

 

Få styr på gaverne

Det er ikke altid så ligetil at få styr på gaver, når man skal arrangere et større event. Derfor anbefaler vi, at man taler sammen, så der ikke er nogen der køber det samme, og så man kan købe noget sammen, hvis prislejet er for højt.