Artikler

Her kan du finde billige cykler

admin

Her kan du finde billige cykler

Cykler kan købes i alle prisklasser. Man kan finde billige cykler, som ikke holder særligt godt, og man kan finde topmoderne cykler, som der er ingeniører der har brugte hundredvis af timer på at udvikle. I dette indlæg kommer vi ind på, hvor du kan finde billige cykler, som ikke er noget skrammel.

Køb dem brugt

Det første sted du bør kigge, hvis du vil købe en god billig cykel, det er steder, hvor du kan købe dem brugt. Der er mange steder i dag, hvor man kan købe ting brugt fra andre private personer. Vi anbefaler, at man bruger degulesider, DBA eller Facebook Marketplace.

Når man køber en cykel brugt, så skal man dog være opmærksom på, at den ikke er rusten i kæden eller i dens gear. Hvis dette er tilfældet, så skal man genoverveje, om det er den man vil købe. Rust kan være svært at fikse, og derfor kan det hurtigt blive dyrere end først forventet.

Udover at være opmærksom på hvorvidt cyklen er rusten på fatale steder, så er det en god idé at slå stelnummeret op, hvis den sælges meget billigt. Dette skyldes, at mange tyve sælger stjålne cykler direkte på sider som DBA.

Køb dem på tilbud

Vil du undgå de problemer du kan få af at købe en cykel brugt, så anbefales det, at du køber en cykel på tilbud. Når du køber en ny cykel på tilbud, så får du garantien med, som hvis det var uden tilbud. Derudover kan du få meget for pengene, hvis du venter på den helt rette cykel, kommer på tilbud.

Det kan tage lang tid, før den cykel man ønsker, kommer på tilbud, så her skal man gerne være væbnet med tålmodighed. Man kan også være flabet og ringe ned og prutte lidt om prisen, hvis man ikke vil vente den tid det kan tage, før den kommer på tilbud. Her skal man dog være opmærksom på, at det typisk ikke er meget de kan give i rabat, hvis det er en helt ny model fra i år.