Artikler

Guide: sådan håndterer du en fest når det er alt for varmt udenfor

admin

Vi har i løbet af de sidste par dage været oppe og ramme ganske mange grader, især for hvad vi normalt betegner som dansk sommervejr. Det er nu engang skønt at varmen endelig har fundet vej til os, men derfor kan det alligevel blive en anelse varmt, hvis du gerne vil holde en fest.

For at undgå at du og dine gæster smelter, så kan du derfor læse mere her, for at finde ud af, hvordan du bedst håndterer din fest, når varmen er hvad der føles som ulidelig. 

 

Vand, isterninger og masser af det

Når det er så varmt som det nu engang kan være udenfor, så er det enormt vigtigt at huske at holde sig hydreret. Ellers kan du eller dine gæster risikerer at få det rigtig dårligt.

Derfor er det en klar fordel, hvis du altid er opmærksom på at have vand og gerne isterninger til rådighed – både til dig selv men også til dine gæster. Isterninger til fest er en nødvendighed, når det er så varmt som det er udenfor. 

Det kan både være ganske afkølende at drikke drinks med isterninger i, men det kan også være godt til bare at holde din igangværende drink kold. 

Det er ikke nødvendigvis noget, som vi tænker meget over, men det kan i den grad gøre underværker for, hvordan du og dine gæster har det til arrangementet. Så husk det altid!

Isklart hjælper gerne med at levere flere kilo isterninger, hvis det skulle være nødvendigt. Kontakt dem allerede i dag og få styr på din kommende fest. 

 

Sørg for at der er skygge

Rigtig mange fester om sommeren foregår udenfor, netop fordi vi så kan nyde godt af det dejlige vejr. 

Det er bestemt ikke nogen dårlig idé, det er bare vigtigt at du husker, at du også skal have et sted, hvor folk kan sidde i skyggen.

Det er ikke alle der kan tåle massevis af sol og andre bryder sig måske bare ikke om det. Uanset hvad, så er det godt at tage højder for, for så sørger du for, at ingen af jer får for meget sol.

 

Frugt og andre velsmagende snacks

Når det er rigtig varmt udenfor, så er vi mange som oplever ikke at have den helt store appetit. Det er desværre hvad der kan ske, når varmen for alvor er over os. Det er dog alligevel ganske vigtigt, at vi får noget mad i maven.

Både fordi vi kan få det rigtig dårligt hvis ikke vi spiser, men også fordi at drinks på tom mave kan være en rigtig skidt idé. 

Det behøves ikke nødvendigvis at være store måltider du serverer, men måske bare nogle lækre snacks såsom frugt hvor der er rigeligt med frugtsukker i, eller måske nødder hvor der er sundt fedt i.